سید حسن نصرالله: تروریست‌های تکفیری انفجار منطقه سیده زینب دمشق را انجام دادند

جمعه 6 مرداد 1402
23:04
سید حسن نصرالله: تروریست‌های تکفیری انفجار منطقه سیده زینب دمشق را انجام دادند سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان جمعه شب در سخنانی به مناسبت عاشورای حسینی گفت که انفجار تروریستی روز گذشته در منطقه «السیده زینب» دمشق را تروریست‌های تکفیری انجام دادند.

العالم ـ لبنان

سید حسن نصرالله گفت: شهادت مظلومین حادثه روز گذشته در السیده زینب (س) را تسلیت گفته و برای مجروحان شفای عاجل از خداوند منان خواستاریم.

وی افزود: این اقدام بر اساس همه شواهد توسط تروریست‌ها انجام شده و هدف آن مشخص است اما آنها نمی‌توانند به آن دست یابند.

دبیرکل حزب الله لبنان اضافه کرد، عاشقان اهل بیت (ع) در سوریه فردا دهم محرم را با شدت و حدت بیشتر از گذشته احیا می‌کنند.

نصرالله همچنین گفت: از همه کسانی که امسال برای احیای این مناسبت تلاش کردند، از دستگاه‌های امنیتی و همه کسانی که این مجالس را سازماندهی، مدیریت و برگزار کردند و در آن سهم داشتند تشکر می‌کنیم.

وی افزود: همچنین از همه کسانی که حمایت مالی کرده و هزینه کردند و از همه کسانی که این تجمعات را برگزار کردند تشکر می‌کنیم و پیشاپیش از همه کسانی که در راهپیمایی فردا در همه شهرها و شهرستان‌ها حضور خواهند داشت، تشکر می‌کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی


سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت


تجاوز جدید ارتش تروریستی آمریکا به ایران


روایت کامل از تجاوز امشب دشمن آمریکایی به خاک ایران