گزارش شبکه خبری العالم از تیراندازی در شهرک معالیه ادومیم

سه شنبه 10 مرداد 1402
21:09
خبرنگار شبکه خبری العالم در رام الله گزارش داد که مجری عملیات معالیه ادومیم در شرق قدس یک جوان 20 ساله فلسطینی به نام مهند المزارعه از روستای العیزریه است.

العالم – فلسطین

بنا به این گزارش، مهند توانست در پوشش مامور امنیتی وارد شهرک شود و خود را به یک مجتمع تجاری نزدیک کند تا در آن اقدام به اجرای عملیات کند اما زمانی که نتوانست وارد مجتمع شود با یک مسلسل ام 16 به طرف گروهی از شهرک نشینان صهیونیست تیراندازی و 6 نفر از آنها را مجروح کرد که حال دو نفر از آنها به شدت وخیم گزارش شده است، پس از آن نیروهای امنیتی صهیونیست به طرف مهند تیراندازی کردند که منجر به شهادت وی شد.

خبرنگار شبکه خبری العالم ادامه داد: در پی این عملیات، ایتمار بن گویر، وزیر امنیت رژیم با حضور در مکان حادثه خواستار مسلح شدن همه شهرک نشینان در کرانه باختری شد آنهم به این ادعا که توسط فلسطینی ها کشته می شوند و زمان آن فرا رسیده که کسانی که فلسطینی ها را می کشند به آنها پاداش داده شود نه اینکه بازخواست شوند.

حماس این عملیات را در چارچوب دفاع از مسجد الاقصی و در پاسخ به حملات شهرک نشینان صهیونیست دانست.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند