حمایت قطر از توافق ایران و عربستان

جمعه 3 شهريور 1402
19:06
حمایت قطر از توافق ایران و عربستان نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند ؛ چرا که این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.

العالم - ایران

به گزارش شبکه خبری الجزیره، محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر قطر ابراز امیدواری کرد که توافق اخیر تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری دوحه به مذاکرات بیشتری درباره موضوع هسته‌ای ایران منجر شود.

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.

وی درباره روابط با چین نیز گفت: ما معتقدیم که روابطمان با چین هیچگونه ضرری برای آمریکا ندارد، بلکه برعکس نتایجی خوب دارد.

این مسئول قطری تأکید کرد: ما برای تقویت بخش انرژی و افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه‌های مختلف و تبدیل کشور به یک مقصد اقتصادی جهانی تلاش می‌کنیم. قطر یک میانجیگر شفاف صلح و قدرت اقتصادی برتر و هم‌پیمان مورد اعتماد برای حل بحران‌های بین‌المللی است.

آل ثانی درباره نقش قطر در پایان دوره اشغالگری آمریکا در افغانستان و تلاش‌های این کشور برای تحقق توافق میان طالبان و واشنگتن صحبت و تأکید کرد: قطر توانست بیش از ۸۰ هزار نفر را از افغانستان خارج کند. قطر تلاش می‌کند تا نقشی در تقویت ثبات داشته باشد. ما برای مذاکره و همکاری میان کشورها و از بین بردن تمام مشکلات در منطقه و عبور از بحران‌ها تا زمان تحقق ثبات تلاش می‌کنیم.

وی درباره عادی‌سازی روابط میان تل آویو و ریاض گفت: ما هنوز خبر رسمی درباره ارتباط عربستان و اسرائیل را نشنیده‌ایم. درباره چنین اقدامی هر کشوری از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خودش تصمیم می‌گیرد. قطر درباره این مسئله به طرح صلح عربی توجه می‌کند. اسرائیلی‌ها اراضی فلسطینی را اشغال می‌کنند و این موضوع اصلی است.

وی تأکید کرد: جنگ در اوکراین به بخش انرژی جهانی خسارت زد و موجب بحران غذایی شد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود