ارتش سوریه پایگاه‌های تروریست‌ها را در جنوب ادلب از زمین و هوا هدف قرار داد

شنبه 4 شهريور 1402
20:56
ارتش سوریه پایگاه‌های تروریست‌ها را در جنوب ادلب از زمین و هوا هدف قرار داد  ارتش سوریه پایگاه های تروریست‌ها را در جبل الزاویه واقع در حومه ادلب از زمین و هوا هدف قرار داد.

العالم ـ‌ سوریه

نیروهای مسلح سوریه با پشتیبانی هواپیماهای شناسایی، مواضع و پایگاه‌های تروریست‌ها را در اطراف روستاهای عین لاروز، الفطیره و کنصفره در جبل الزاویه واقع در حومه ادلب در هم کوبید.

ارتش سوریه امروز (شنبه) همچنین پایگاه‌های عناصر تروریستی گروهک «ترکستان» در اطراف پل الشغور در حومه ادلب را بمباران کرد.

نیروهای سوری همچنین به مقابله با تروریست‌های گروهک «انصار التوحید» وابسته به القاعده در محور منطقه «الملاجه» در جبل الزاویه در جنوب ادلب برخاستند.

منابع سوری خاطرنشان کردند که قبل از این عملیات، افراد مسلح یک تونل زیرزمینی را در مجاورت منطقه الملاجه منفجر کردند.

حمله افراد مسلح به شهرک «الفطیره» با حمله دیگری از سوی گروهک «احرار الشام» به محور شهرک حزارین در جنوب ادلب همزمان شد.

پس از حمله ارتش سوریه به خطوط تدارکاتی تروریست‌ها در الفطیره و سفوهن، عناصر تروریست در محورهای درگیری عقب‌نشینی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت