ارتش لبنان خواستار پایان درگیری در اردوگاه فلسطینیان عین الحلوه شد

شنبه 18 شهريور 1402
17:57
ارتش لبنان خواستار پایان درگیری در اردوگاه فلسطینیان عین الحلوه شد ارتش لبنان با انتشار بیانیه ای خواستار اتخاذ تدابیر مناسب و تماس برای توقف درگیری و آتش بس در اردوگاه آوارگان فلسطینی عین الحلوه در جنوب این کشور برای حفظ جان غیرنظامیان بی گناه شد.

العالم – لبنان

در این بیانیه از مردم خواسته شده برای حفظ سلامتی شان به مناطق درگیری نزدیک نشده و با نیروهای نظامی مستقر در منطقه همکاری کنند.

درگیری در اردوگاه عین الحلوه میان جنبش فتح و گروههای مسلح ادامه دارد، این درگیری ها تاکنون به کشته و زخمی شدن شماری از فلسطنییان منجر شده است.

اردوگاه آوارگان فلسطینی «عین الحلوه» در جنوب لبنان، پنجشنبه‌شب، بار دیگر شاهد درگیری میان عناصر مسلح با نیروهای جنبش فلسطینی فتح بود؛ جنبشی که کنترل این اردوگاه را برعهده دارد.

پس از حدود یک ماه آرامش در این اردوگاه، بار دیگر صدای رگبار تیر و انفجار بمب‌های دست‌ساز و شلیک آر.پی.جی ساکنان را به وحشت انداخت. درگیری میان گروه‌های مسلح با نیروهای جنبش فتح بود؛ گروه‌هایی که خود را اسلامگرا می‌نامند و تلاش داشتند کنترل اردوگاه را به دست بگیرند.

اردوگاه عین الحلوه بزرگترین اردوگاه آوارگان فلسطینی در لبنان به شمار می‌رود که در سال ۱۹۴۸ تأسیس شده است. طبق آمار رسمی سازمان ملل این اردوگاه حدود ۵۰ هزار فلسطینی را در خود جای داده است. در برخی آمار غیررسمی نیز اشاره شده که ۷۰ هزار نفر در این اردوگاه سکونت دارند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


ادای احترام اسقف اعظم ارامنه به مقام رهبر شهید ایران


کنایه عراقچی به ترامپ: ما در دریافت عوارض تنگه هرمز منصف‌تر خواهیم بود


ایران حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا را محکوم کرد


الحوثی: تجاوز عربستان به فرودگاه صنعا، نقض مستقیم قوانین بشردوستانه است


کالاس: خاورمیانه در چرخه خطرناک حملات و آتش‌بس گرفتار شده است