عربستان حمله شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی را محکوم کرد

دوشنبه 3 مهر 1402
01:18
عربستان حمله شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی را محکوم کرد وزارت خارجه عربستان سعودی یکشنبه شب حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی را محکوم کرد.

العالم-عربستان

وزارت خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که این کشور اقدامات تحریک آمیز مکرر گروهی از تندروها در مسجد الاقصی را که با حمایت نیروهای اشغالگر اسرائیلی انجام می‌گیرد، محکوم می‌کند.

در بیانیه وزارت خارجه عربستان سعودی آمده است: عربستان از اقدامات مقامات اشغالگر اسرائیلی که تلاش‌های صلح بین‌المللی را تضعیف می‌کند و با اصول و هنجارهای بین‌المللی در احترام به مقدسات مذهبی مغایرت دارد، متاسف است.

عربستان سعودی همچنین بر موضع قاطع خود برای ایستادن در کنار مردم فلسطین و حمایت از همه تلاش‌ها برای پایان دادن به اشغالگری تاکید می‌کند.

وزارت خارجه عربستان افزوده است که ریاض از دستیابی به یک راه حل عادلانه و جامع برای مساله فلسطین حمایت می‌کند که به مردم فلسطین امکان می‌دهد کشور مستقل فلسطینی خود را در مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی ایجاد کنند.

بیش از ۳۵۰ شهرک نشین صبح امروز یکشنبه و همزمان با آئین موسوم به "عید روز بخشش" به مسجد الاقصی هجوم بردند.

تکرار تعرض به مسجد الاقصی از سوی تندروهای صهیونیست برغم اعتراضات محلی، منطقه‌ای و جهانی به این اقدامات که در راستای یهودی سازی مسجد الاقصی تعبیر می‌شود، بویژه از زمان به قدرت رسیدن کابینه بسیار افراطی بنیامین نتانیاهو تشدید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد


انزوای بین‌المللی عرصه را بر اسرائیل تنگ‌تر می‌کند و فشار بر نتانیاهو را شدت می‌بخشد! +فیلم


جنگ‌افروزی نتانیاهو در غزه برای پیروزی در نبرد انتخاباتی پیش‌رو! + فیلم


۳۲ هزار و یک دروغ ترامپ که افکار عمومی جهان اهمیتی برای آنها قائل نیست


ایران: هر کشوری که امکانات و پایگاه‌های خود را در اختیار متجاوزان قرار دهد، تاوان آن را خواهد پرداخت + ویدئو