گزارش خبرنگار العالم از موزه دفاع مقدس در خرمشهر

سه شنبه 4 مهر 1402
14:18
موزه دفاع مقدس در شهر خرمشهر، یکی از مهم‌ترین موزه‌های تاریخی کشور به‌شمار می‌رود و شامل تصاویر و دست‌نوشته‌های بسیاری مربوط به جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه ایران است.

العالم ایران

«ایاد بایرام زاده» یکی از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار شبکه العالم گفت: هر ساله در سالگرد دفاع مقدس به موزه دفاع مقدس خرمشهر می‌آیم تا خاطرات آن سالها را با دوستانم مرور کنم.

«مکی التمیمی» یکی از بازدیدکنندگان این موزه به خبرنگار العالم گفت: ما نیز هر سال به موزه دفاع مقدس می‌آییم که در آن آثار مردانی است که از این سرزمین، اعتقادات، دین و میهن خود دفاع کردند و گرانبهاترین دارایی خود را فدا کردند»

هزاران تصویر و بقایای جنگ در اینجا جمع آوری شده که هر کدام بیانگر داستان‌های شجاعت و ایمان است.

«مهدی پوربچاری»، مدیر موزه دفاع مقدس خرمشهر گفت: موزه دفاع مقدس خرمشهر اولین موزه دفاع مقدس ایران است که سال 1375 تاسیس شده و شامل تصاویر و بسیاری ازبقایای جنگ از سه مرحله پیش از جنگ، در طول جنگ و پس از پایان آن است.

موزه دفاع مقدس خرمشهر پس از جنگ تحمیلی به میراثی تبدیل شد که نسل‌ های بعدی از آن پایداری، سربلندی و افتخار می‌ آموزند.

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود


تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود