مک‌کارتی: منافع آمریکا بسیار مهمتر از کمک به اوکراین است

دوشنبه 10 مهر 1402
01:20
مک‌کارتی: منافع آمریکا بسیار مهمتر از کمک به اوکراین است رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه‌ای گفت که منافع آمریکا بسیار مهمتر از ارائه کمک‌های بیشتر به اوکراین است.

العالم-آمریکا

«کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز یکشنبه گفت که منافع آمریکا بسیار مهمتر از ارائه کمک‌های بیشتر به اوکراین است.

وی که این سخنان را در جریان یک مصاحبه مطرح می‌کرد، گفت: «اولویت من آمریکا و مرزهایش است. من ارسال سلاحی که اوکراین به آن نیاز دارد را تایید می‌کنم اما نخست و پیش از هر چیزی، تقویت مرزها را تایید می‌کنم».

مک‌کارتی اضافه کرد: «کاخ سفید در حال حاضر بیش از سه میلیارد دلار برای کمک به کی‌یف در اختیار دارد».

وی افزود در صورتی که در تخصیص بودجه مشکلاتی بوجود آید، جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا آماده بررسی راه‌حل های ممکن هستند.

روز گذشته نیز «مارگری تیلور گرین» عضو مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از دولت این کشور گفت که واشنگتن فقط به حمایت از اوکراین و نه به پرداخت کنندگان مالیات اهمیت می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌خواهد بخشی از شکست‌های مداوم دولت آمریکا باشد، گفت: «تنها کشوری که نگران حمایت از آن هستند، اوکراین و نه آمریکا است که در حال پرداخت حقوقشان است».

این عضو کنگره آمریکا که این سخنان را در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) مطرح می‌کرد، نوشت: «شکست‌های مستمر دولت باعث نابودی اقتصاد آمریکا شده و دولت کنترل مرزهای جنوبی آمریکا را به کارتل‌های مکزیکی داده است».

0% ...

آخرین اخبار

دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!


جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد


از رویارویی با نخست‌وزیر نیوزلند بر سر غزه تا صعود یک فلسطینی نابینا به قله‌های جهان + ویدئو


بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی