مک‌کارتی: منافع آمریکا بسیار مهمتر از کمک به اوکراین است

دوشنبه 10 مهر 1402
01:20
مک‌کارتی: منافع آمریکا بسیار مهمتر از کمک به اوکراین است رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه‌ای گفت که منافع آمریکا بسیار مهمتر از ارائه کمک‌های بیشتر به اوکراین است.

العالم-آمریکا

«کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز یکشنبه گفت که منافع آمریکا بسیار مهمتر از ارائه کمک‌های بیشتر به اوکراین است.

وی که این سخنان را در جریان یک مصاحبه مطرح می‌کرد، گفت: «اولویت من آمریکا و مرزهایش است. من ارسال سلاحی که اوکراین به آن نیاز دارد را تایید می‌کنم اما نخست و پیش از هر چیزی، تقویت مرزها را تایید می‌کنم».

مک‌کارتی اضافه کرد: «کاخ سفید در حال حاضر بیش از سه میلیارد دلار برای کمک به کی‌یف در اختیار دارد».

وی افزود در صورتی که در تخصیص بودجه مشکلاتی بوجود آید، جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا آماده بررسی راه‌حل های ممکن هستند.

روز گذشته نیز «مارگری تیلور گرین» عضو مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از دولت این کشور گفت که واشنگتن فقط به حمایت از اوکراین و نه به پرداخت کنندگان مالیات اهمیت می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌خواهد بخشی از شکست‌های مداوم دولت آمریکا باشد، گفت: «تنها کشوری که نگران حمایت از آن هستند، اوکراین و نه آمریکا است که در حال پرداخت حقوقشان است».

این عضو کنگره آمریکا که این سخنان را در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) مطرح می‌کرد، نوشت: «شکست‌های مستمر دولت باعث نابودی اقتصاد آمریکا شده و دولت کنترل مرزهای جنوبی آمریکا را به کارتل‌های مکزیکی داده است».

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق


سرلشکر پاسدار عبداللهی : پاسخ به تهدیدات، کوبنده و ویرانگر خواهد بود


جهش در تعاملات اقتصادی تهران-مسقط با فعال‌سازی ظرفیت‌های تجارت ترجیحی


هشدار خطیب مسجدالاقصی درباره یهودی‌سازی قدس و تضعیف حضور مسلمانان


وزیر پیشین لبنان: آمریکا در بن‌بست استراتژیک گرفتار شده و ایران معادله بازدارندگی را بازتعریف می‌کند+فیلم


تشرف هیأت پارلمانی ایران به حرم امام حسین(ع) + تصویر


شهادت یک مبارز فلسطینی به ضرب گلوله ارتش اشغالگر در کرانه باختری


قالیباف در بغداد: ایران و عراق ظرفیت‌های عظیم اقتصادی دارند؛ باید بر تحریم‌ها فائق آمد


ترسیم نقشه راه برای دوران پسا نیروهای خارجی