در دیدار دستیار رئیس جمهور آذربایجان مطرح شد؛

رئیسی: ایران آماده کمک به رفع اختلافات جمهوری آذربایجان و ارمنستان است

پنج‌شنبه 13 مهر 1402
08:11
رئیسی: ایران آماده کمک به رفع اختلافات جمهوری آذربایجان و ارمنستان است
رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان همسایه قدرتمند جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آمادگی کامل دارد تا به رفع اختلافات آنها کمک کند.

العالم - ایران

سید ابراهیم رئیسی در دیدار آقای «خلف خلف‌اف» دستیار رئیس جمهوری آذربایجان در امور ویژه، روابط دو کشور را متکی به اشتراکات فرهنگی و باورهای دینی تاریخی و عمیق توصیف و تصریح کرد: ایران و جمهوری آذربایجان ظرفیت‌های متنوع و متعددی دارند که مبادله آنها منافع دو کشور و دو ملت را تامین می‌کند.

رئیس جمهور، ارتقای سطح روابط میان تهران و باکو و مقابله با طرح‌هایی را که به منظور ایجاد اختلاف و اختلال در روابط دو کشور طراحی می‌شوند، ضروری دانست و با بیان اینکه حفظ و ارتقای ثبات در منطقه در گرو همکاری و هم‌افزایی کشورهای منطقه است، افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان همسایه قدرتمند جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آمادگی کامل دارد تا به رفع اختلافات و مشکلات این دو کشور کمک کند.

رئیسی با تاکید بر اهمیت حفظ مرزها و ژئوپلتیک منطقه اظهار داشت: ایران از گفتگوهای منطقه‌ای در قالب 3+3 یا در هر شکل و قالب دیگری که بتواند به رفع مشکلات و باز کردن گره‌ها در روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان کمک کند، استقبال می‌کند. کشورهای منطقه ظرفیت حل مسائل منطقه را دارند و باز شدن پای کشورهای بیگانه به منطقه به هر بهانه‌ای به صلاح و منافع هیچ کدام از کشورهای منطقه نیست.

«خلف خلف‌اف» دستیار رئیس جمهوری آذربایجان در امور ویژه نیز در این دیدار با قدردانی از موضع جمهوری اسلامی ایران و نیز نقش موثر آقای رئیسی در حفظ روابط فیمابین پس از واقعه رخ داده برای سفارت آن کشور در تهران گفت: جمهوری آذربایجان و ایران ظرفیت‌هایی بزرگ برای تقویت و تعمیق روابط دوجانبه و منطقه‌ای دارند.

خلف‌اف جمهوری اسلامی ایران را کشور قدرتمند منطقه و همسایه و دوست کشورش خواند و خاطرنشان کرد: جمهوری آذربایجان نیز عمیقا معتقد است که مسائل منطقه باید با همکاری و گفتگو میان کشورهای منطقه حل و فصل شده و پای کشورهای دیگر نباید به منطقه باز شود.

وی گفت که جمهوری آذربایجان از هر گونه گفتگو بخصوص در قالب گفتگوهای 3+3 برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و نیز حل و فصل مسائل منطقه استقبال می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند