بازی‌های آسیایی هانگژو؛

صعود عموزاد به فینال با برتری مقابل دارنده برنز المپیک از هند

جمعه 14 مهر 1402
11:59
صعود عموزاد به فینال با برتری مقابل دارنده برنز المپیک از هند نماینده وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد ایران با برتری مقابل دارنده برنز المپیک از هند به فینال بازی‌های آسیایی رسید.

العالم - ایران ورزشی

مسابقات ۲ وزن اول رقابت های کشتی آزاد نوزدهمین دوره بازی های آسیایی هانگژو از صبح امروز (جمعه) در حال برگزاری است.

در وزن ۶۵ کیلوگرم، رحمان عموزاد در دور اول با نتیجه ۱۲ بر ۶ عباس رحمان اف از ازبکستان را از پیش‌رو برداشت. وی در دور دوم با نتیجه ۲ بر یک از سد کایکی یاماگوچی از ژاپن گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.

عموزاد در یک چهارم نهایی برابر باون وی از چین نیز عملکرد خوبی داشت و با حساب ۶ بر صفر به پیروزی رسید تا راهی نیمه‌نهایی شود. او در دیدار نیمه نهایی مقابل باجرانگ پونیا دارنده نشان برنز المپیک از هند قرار گرفت و توانست او را با نتیجه ۸ بر یک شکست دهد. او باید ساعاتی دیگر در دیدار فینال با تومور اوچیر تولگا از مغولستان مبارزه کند.

خواری نیز دیگر نماینده کشورمان در وزن ۵۷ کیلوگرم بود که حذف شد.

ایران پرس

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای