تظاهرات در کشورهای جهان در حمایت از طوفان الاقصی

سه شنبه 18 مهر 1402
19:45
شهرها و پایتخت های مختلف جهان شاهد برپایی  تظاهرات در حمایت از مقاومت فلسطین به ویژه عملیات طوفان الاقصی و محکومیت جنایات صهیونیستی علیه مردم فلسطین بودند.

العالم – فلسطین

مناطق مختلف لبنان به مناسبت عملیات طوفان الاقصی و پیروزی های مقاومت شاهد برگزاری جشن و مراسم بود و حزب‌الله نیز مشابه این مراسم را در بعلبک برگزار کرد.

گروه های مدنی در یمن با انتشار بیانیه ای اعلام کردند که این عملیات نقطه عطفی در مسیر مقاومت فلسطین بود و نقشه جدید منطقه بدون رژیم صهیونیستی را ترسیم کرد.

وزارت آموزش و پرورش تونس دستور داد پرچم فلسطین و تونس در مراسم صبحگاهی روزانه مدارس و موسسات آموزشی برافراشته شود.

حامیان مقاومت در مقابل سفارت فلسطین در نواکشوت پایتخت موریتانی خواستار افزایش حمایت از فلسطینی ها در نبرد آزادیبخش آنها علیه دشمن اسرائیلی شدند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران از بی توجهی غرب به جنایات اشغالگران انتقاد کرد.

وی در تماس تلفنی با جوزپ بورل وزیر امور خارجه اتحادیه اروپا گفت: پاسخ مقاومت بخشی از پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی است.

هزاران نفر از اهالی ترکیه در استانبول در راهپیمایی حمایت از نوار غزه شرکت کردند و شعارهایی در همبستگی با طوفان الاقصی و مقاومت و علیه ادامه تروریسم صهیونیستی سر دادند.

در شهر کراچی در جنوب پاکستان مردم ضمن حمایت از فلسطینیان از کشورهای اسلامی خواستار مقابله با دشمن صهیونیستی و بازخواستش به خاطر جنایاتش شدند.

نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا، مقامات اسرائیلی را به نسل کشی و آپارتاید نوین علیه مردم فلسطین متهم کرد.

صدها نفر از حامیان فلسطین در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن پایتخت انگلستان خواستار پایان دادن به ظلم صهیونیستی شدند.

در منهتن و مادرید، تظاهرکنندگان با سردادن شعارهایی از رژیم صهیونیستی خواستند حملاتش به مردم فلسطین را متوقف کند.

شهرهای کانادا مانند تورنتو شاهد تظاهرات در محکومیت جنایات صهیونیستی علیه مردم فلسطین بود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران


فرمانده کل ارتش: ملت ایران تسلیم شدنی نیست


تیم کشتی فرنگی جوانان ایران قهرمان آسیا شد


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید