استعفای یک مقام آمریکایی در اعتراض به حمایت تسلیحاتی از جنگ علیه غزه

پنج‌شنبه 27 مهر 1402
11:28
استعفای یک مقام آمریکایی در اعتراض به حمایت تسلیحاتی از جنگ علیه غزه
مسئول امور سیاستی و نظامی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به کمک های تسلیحاتی کشورش به رژیم صهیونیستی برای استفاده در جنگ علیه فلسطینیان غزه استعفا کرد.

العالم - فلسطین

بنابر گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، "جاش پل" مسئول امور سیاستی و نظامی وزارت خارجه آمریکا، در حساب خود در شبکه لینکدین نوشت: نمی توانم از کمک های نظامی آمریکا به اسرائیل حمایت بیشتری کنم.

وی واکنش دولت آمریکا را "واکنشی بی پروا" مبتنی بر "ورشکستگی فکری" توصیف کرد و افزود که «نمی تواند ادامه کار در شغلی را بپذیرد که در قتل غیرنظامیان فلسطینی سهیم است».

مسئول امور سیاستی و نظامی وزارت خارجه آمریکا افزود که کمک های نظامی قوی آمریکا به رژیم اسرائیل به تل آویو چراغ سبز می دهد تا بدون توجه به تلفات در بین غیرنظامیان، هر کاری که می خواهد علیه غزه انجام دهد.

وزارت بهداشت در نوار غزه در آخرین آمار خود اعلام کرده است که از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا به نوار غزه 3478 نفر شهید و 12065 نفر زخمی شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد