رژیم اشغالگر برق و اینترنت اردوگاه «نور شمس» را قطع کرد

پنج‌شنبه 27 مهر 1402
17:35
خبرنگار شبکه العالم در جنین گزارش داد که رژیم اشغالگر صهیونیستی برق و اینترنت اردوگاه «نورشمس» در کرانه باختری اشغالی را قطع کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

رایه عروق خبرنگار شبکه العالم در جنین از ورود نیروهای کمکی سنگین نظامی به اردوگاه «نور شمس» برای مقابله با نیروهای مقاومت به ویژه نیروهای تیپ طولکرم در اردوگاه خبر داد.

وی افزود که نیروهای گردان طولکرم در واکنش به کشتار غزه توسط اشغالگران در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه که منجر به کشته شدن 500 فلسطینی از جمله کودکان، زنان و مجروحان شد، عملیات فشرده‌ای را علیه نیروهای اشغالگر صهیونیستی آغاز کردند.

خبرنگار العالم در جنین تأکید کرد که قطع برق و اینترنت به این دلیل است که رسانه‌ها نتوانند حقیقت را در مورد جنایات اشغالگران در اردوگاه، نشان دهند.

عروق توضیح داد حال که توجه جهانیان به اخبار غزه معطوف شده است، رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از این وضعیت، به اردوگاه نور شمس حمله کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر


خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق


ارتش اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد