القسام: برای نبرد طولانی آماده هستیم/ صهیونیست‌ها بهای سنگینی خواهند داد

پنج‌شنبه 27 مهر 1402
22:04
القسام: برای نبرد طولانی آماده هستیم/ صهیونیست‌ها بهای سنگینی خواهند داد سخنگوی گردان‌های قسام با بیان اینکه حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی به داد این رژیم نخواهد رسید، تأکید کرد که هزینه جنایت‌های رژیم اشغالگر، سنگین و دردناک خواهد بود.

العالم - فلسطین اشغالی

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس به رژیم صهیونیستی هشدار داد که هزینه جنایت‌هایش سنگین و دردناک خواهد بود و مقاومت از این جنایت‌ها ضد ملت فلسطین و مسجدالاقصی چشم پوشی نخواهد کرد.

ابوعبیده در پیامی صوتی افزود: هیچ قدرتی در جهان نمی تواند مقاومت ما را در هم بشکند؛ از امت می خواهیم که بسیج شده و به طرف مرزهای فلسطین بیابند تا رژیم صهیونیستی را سرنگون کنند.

وی افزود: به دشمن وعده می دهیم که بهای سنگین و دردنکی خواهد داد، حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی باعث نجات این رژیم نمی شود، جنایات دشمن صهیونیستی علیه اقصی و مردم فلسطین بی پاسخ نخواهد ماند.

ابوعبیده از امت‌ مسلمان خواست از کرامت خود و اقصی دفاع کنند و گفت: دشمن امروز در بدترین وضعیت خود در 75 سال گذشته قرار دارد، از آزادیخواهان جهان می خواهیم که بسیج عمومی اعلام کرده و در برابر سفارت خانه های دشمن صهیونیستی و آمریکا در جهان تجمع کنند.

وی خاطرنشان کرد: به مردم فلسطین اطمینان می دهیم که مقاومت زمام امور را در دست دارد و می داند که چه زمانی به دشمن ضربه بزند، برای نبرد طولانی آماده ایم، پروژه صهیونیسم به رغم جنایاتش به احتضار افتاده و این فرصتی است که امت نباید آن را از دست بدهد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود


مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد