رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطین با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کردند

چهارشنبه 3 آبان 1402
10:22
رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطین با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کردند دبیرکل حزب الله لبنان با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و معاون دفتر سیاسی جنبش حماس دیدار کرد.

العالم ـ‌ لبنان

به گزارش حسام زیدان خبرنگار شبکه خبری العالم، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با زیاد نخله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و شیخ صالح العاروری معاون دفتر سیاسی جنبش حماس دیدار کرد.
در این دیدار وقایع اخیر نوار غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی و تحولات پس از آن و همچنین درگیری های جاری در مرز لبنان با فلسطین اشغالی بررسی شد.

بنابر این گزارش،‌ در دیدار سید حسن نصرالله با رهبران مقاومت فلسطین ارزیابی مواضع در زمینه جنایتگری رژیم صهیونیستی در سطح بین المللی و منطقه ای و اقداماتی که طرف های محور مقاومت در این مرحله حساس باید انجام دهند تا به پیروزی واقعی مقاومت در غزه و فلسطین دست یابند تبادل نظر شد.

در این دیدار، طرفین همچنین درباره ضرورت توقف حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم و نستوه غزه و کرانه باختری و ادامه هماهنگی و پیگیری دائم و روزانه تحولات جاری توافق کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آغاز جشن باشکوه یمنی‌ها به مناسبت میلاد پیامبر(ص)


وزیر خارجه عمان با عراقچی دیدار کرد


گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم(ص) در شهر نابلس


پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد