گفت وگوی وزیر خارجه قطر و دبیرکل سازمان ملل درباره غزه

جمعه 5 آبان 1402
08:35
گفت وگوی وزیر خارجه قطر و دبیرکل سازمان ملل درباره غزه
منابع خبری گزارش دادند، وزیر خارجه قطر و دبیرکل سازمان ملل متحد تلفنی درباره آخرین تحولات اراضی اشغالی فلسطین و غزه گفت وگو کردند.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت وگو کرد.

بر اساس این گزارش، در این تماس تلفنی دو طرف درباره آخرین تحولات اراضی اشغالی فلسطین و راه‌های کاهش تنش رایزنی کردند.

وزیر خارجه قطر، هدف قراردادن غیرنظامیان و کشتار غیرنظامیان بی گناه به ویژه زنان و کودکان و مجازات دسته جمعی به هر بهانه‌ای را غیر قابل قبول خواند.

آل ثانی همچنین بر لزوم ادامه ورود کاروان‌های بشردوستانه به نوار غزه تأکید کرد.

وی همچنین تأکید کرد که هماهنگی تلاش‌های بین المللی و منطقه‌ای برای توقف تجاوز به غزه و تلاش برای تحقق صلحی عادلانه و فراگیر اهمیت دارد.

وزیر خارجه قطر در ادامه از تلاش‌های سازمان ملل متحد و شخص دبیرکل برای برقراری آتش بس و کاهش تنش در غزه تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند و رژیم اسرائیل برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار بی رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی