طرح قانونگذار آمریکایی برای جلوگیری از ورود فلسطینی‌ها به آمریکا

شنبه 13 آبان 1402
00:27
طرح قانونگذار آمریکایی برای جلوگیری از ورود فلسطینی‌ها به آمریکا

یک نماینده جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را معرفی کرده که خواستار جلوگیری از ورود فلسطینی‌ها به خاک آمریکا است.

العالم - آمریکا

یک نماینده جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را معرفی کرده که خواستار جلوگیری از ورود فلسطینی‌ها به خاک آمریکا و حتی اخراج فلسطینی‌های ساکن در آمریکا است.

رایان زینک که در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ از مقام‌های وزارت امور داخلی آمریکا این طرح را به نام «حراست آمریکا از اقدامات افراطی» معرفی کرده است.

این طرح از وزارت امنیت داخلی آمریکا می‌خواهد از اعطای روادید و پناهندگی به افرادی که گذرنامه آنها توسط تشکیلات خودگردان فلسطینی صادر شده خودداری کند. طرح مذکور همچنین خواستار باطل کردن مجوز ورود یا روادید افرادی است که بعد از ۱ اکتبر وارد آمریکا شده‌اند.

زینک گفت: «این طرح قانونی می‌تواند آمریکا را ایمن نگاه دارد. اعتماد من به دولت بایدن برای غربال کردن افرادی که اجازه ورود به ایالات متحده دارند بیشتر از اعتمادم به تشکیلات خودگردان فلسطینی نیست.»

وی اضافه کرد: «این ضد حماس‌ترین طرح مهاجرتی است که من تا به حال دیده‌ام. با توجه به شرایطی که پیش آمده و همچنین تهدیدهای موجود علیه نظام مهاجرتی ما و سابقه سوءاستفاده تروریست‌ها از فرایندهای اعطای پناهندگی و صدور روادید شرایط مطرح شده در این طرح برای ایمن نگاه داشتن آمریکایی‌ها ضروری هستند.»

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است