افزایش فشارها بر واشنگتن برای محدود کردن تجاوزات اسرائیل به غزه

سه شنبه 16 آبان 1402
13:40
افزایش فشارها بر واشنگتن برای محدود کردن تجاوزات اسرائیل به غزه افزایش تعداد شهدا به بیش از ده‌هزار نفر در غزه دولت آمریکا را با فشارهای زیادی در داخل و خارج مواجه کرده است تا رژیم اشغالگر را وادار به محدود کردن تجاوزات و کاهش تلفات غیرنظامیان کند.

العالم - آمریکا

به گزارش سایت العربی الجدید مقامات آمریکایی با فشارهای زیادی در داخل و خارج برای توقف جنگ در غزه، ارسال کمک های غذایی و انتقال ساکنان غزه به مکان های امن روبه رو هستند.

منتقدان اعتقاد دارند که تلاش‌های دولت ایالات متحده برای توقف بمباران های اسرائیل علیه غیرنظامیان در غزه با گذشت یک ماه کافی نبوده است.

روز دوشنبه هم تعدادی از نهادهای سازمان ملل برای آتش بس بشردوستانه در غزه فراخوان دادند؛ جایی که تعداد شهدا از ده‌هزار نفر فراتر رفته است.

نظرسنجی رویترز هم نشان می دهد که اکثریت آمریکایی ها از ایالات متحده می خواهند تا برای محافظت و دور نگه داشتن ساکنان غزه از آسیب ها وارد مذاکره شود.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود