مقاومت فلسطین: آموزش برای نبرد طوفان الأقصی از 10 سال قبل آغاز شده بود

چهارشنبه 17 آبان 1402
09:59
مقاومت فلسطین: آموزش برای نبرد طوفان الأقصی از 10 سال قبل آغاز شده بود برخی منابع آگاه در مقاومت فلسطین فاش کردند که برنامه‌ریزی و آموزش برای نبرد طوفان الأقصی از ۱۰ سال قبل در سطح نهادهای نظامی جنبش حماس آغاز شده بود.

العالم ـ فلسطین اشغالی

روزنامه «رأی الیوم» به نقل از برخی منابع آگاه نوشت که رهبران سیاسی حماس از سال‌ها قبل، از آمادگی برای رویارویی و اجرای سناریوی مقاومت برای حمله به منطقه اطراف غزه اطلاع داشتند اما از زمان اجرای این سناریو، تاکتیک و حجم آن بی‌اطلاع بوده و تنها شورای نظامی کتائب القسام از آن مطلع بود.

به گفته این منابع، عملیات آزادسازی مناطق اطراف غزه و حمله یگان‌های غزه به نقطه مرزی طی ۱۰ سال گذشته برنامه‌ریزی شده و آموزش‌های زیادی در خصوص آن انجام شده بود.
به گزاش فارس،‌جنبش مقاومت حماس، از روز شنبه (۷ اکتبر) عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم تروریست صهیونیست را آغاز کرد و در مقابل نیز رژیم صهیونیستی به حمله همه‌جانبه‌ علیه نوار غزه مبادرت کرد که تاکنون به شهادت بیش از ۱۰ هزار فلسطینی از جمله ۴۱۰۴ کودک منجر شده‌است. همچنین ۲۵ هزار نفر در جریان حملات مستمر رژیم صهیونیستی مجروح شده‌اند که اغلب آنها کودکند و وزارت بهداشت فلسطین ۲۳۵۰ مورد مفقودی را ثبت کرده است که نزدیک به ۱۳۰۰ نفر از آنها کودکند.

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است