قدردانی نوجوان اسیر اسرائیلی از جهاد اسلامی/ پیام این اسیر به نتانیاهو چه بود؟

پنج‌شنبه 18 آبان 1402
21:06
نوجوان اسیر اسرائیلی گفت: از نیروهای جهاد اسلامی که از جان و زندگی ما در غزه محافظت کردند، آب و غذا و دارو و همه چیز را برای ما فراهم کردند، تشکر می کنم.

العالم ـ فلسطین اشغالی

ابوحمزه سخنگوی گروهان‌های قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی لحظاتی پیش اعلام کرد: آماده آزادسازی حنا کتسیر و یاغیل یعقوب به دلایل انساندوستانه هستیم.

منابع فلسطینی ویدئویی از یاغیل یعقوب نوجوان اسیر اسرائیلی نزد جهاد اسلامی منتشر کردند.

یاغیل یعقوب گفت: من یاغیل یعقوب هستم. 13 سال دارم. مشتاق دیدار خانواده ‌ام و دوستانم هستم. از تمام کسانی که در تل آویو با ما اعلام همبستگی کردند، کسانی که برای بازگشت ما و تمام اسرا، کابینه را تحت فشار قرار می‌دهند، تشکر و قدردانی میکنم. می‌خواهم به نتانیاهو بگویم این بمباران وحشیانه و هولناک غیرقابل باور است. تو کودکان را می کشی. تو اسرای اسرائیلی را نیز می کشی. تو آب و برق و دارو را قطع کردی و ما به عنوان اسرا به اینها نیاز داریم. نه فقط فلسطینی ها بلکه ما اسرا نیز به اینها نیاز داریم.

وی افزود: می خواهم از تمام کسانی که در تل آویو با ما اعلام همبستگی کردند تشکر کنم. امیداورم که هرچه زودتر نزد شما بازگردم. زیرا هرچه زمان می گذرد زندگی من در معرض خطر بزرگ قرار می گیرد. از نیروهای جهاد اسلامی که از جان و زندگی ما در غزه محافظت کردند، آب و غذا و دارو و همه چیز را برای ما فراهم کردند، تشکر می کنم. به نتانیاهو میگویم اگه اتفاقی برای من افتاد، تو مسئول آن هستی. و هر اتفاقی که برای هریک از اسرا بیفتد مسئولیت آن به گردن توست. زیرا نیروهای جهاد اسلامی با تمام قدرت برای محافظت از ما و تمام اسرا تلاش می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است