گزارش العالم از جنایات رژیم صهیونیستی درغزه

شنبه 11 آذر 1402
22:52
رژیم صهیونیستی در تازه ترین حملات خود به نوار غزه، مسجد الحکمه و مدرسه آنروا محل پناهگاه آوارگان فلسطینی را در شهر دیرالبلح هدف قرار داد.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار شبکه خبری العالم گزارش داد که از روز اول حمله به غزه یعنی 57 روز پیش، رژیم اشغالگر ده‌ها حمله به مدارس آنروا و محل اسکان آوارگان انجام داده است. وی افزود: «وزارت بهداشت غزه از کشورهای عربی و بین‌المللی درخواست کرده که به دنبال ادامه حملات رژیم صهیونیستی از بخش بهداشت در غزه حمایت کنند.»

بنابر این گزارش، نیروهای اشغالگران در حملاتی کور و بی هدف، به سمت خیابان صلاح الدین که استان مرکزی و فرمانداری خان یونس در غزه را از هم جدا می کند، تیراندازی کردند.

بنابر این گزارش، ارتش اشغالگر نقشه تقسیم و بلوک بندی نوار غزه را با اختصاص شماره‌ای برای هر منطقه مطرح کرده است.

خبرنگار العالم همچنین در خصوص وضعیت بهداشتی و بیمارستان‌های نوار غزه خاطرنشان کرد که شرایط برای فلسطینیان غزه بسیار دشوار است به طوری که تنها 3 بیمارستان كمال العدوان، العوده والمعمدانی در شمال نوار غزه فعال هستند و با کمترین امکانات از جمله کمبود دارو و غذا به 800 هزار شهروند خدمات رسانی می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه