العالم:صهیونیست ها تنها بیمارستان شمال غزه را از خدمت رسانی خارج کردند

چهارشنبه 15 آذر 1402
14:22
بمباران و تخریب بیمارستان ها و ساختمان های مسکونی در نوار غزه همچنان از سوی نیروهای رژیم اسغالگر صهیونیست ادامه دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

احمد سهمود خبرنگارشبکه خبری العالم در غزه گزارش داد: پس از حمله صهیونیست ها به استان خان یونس، محله الشجاعیه و اردوگاه جبلیه، غزه شب خونینی را سپری کرد.

بنابر این گزارش، منازل شهروندان فلسطینی آماج حملات و بمباران شدید جنگنده ها، توپخانه و تانک های رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

این گزارش می افزاید: بسیاری از خانواده های فلسطینی به دلیل پیشروی تانک ها و خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی در خانه های خود محبوس شده اند.

احمد سهمود خاطرنشان کرد، اشغالگران صهیونیست در ادامه جنایتگری خود در غزه بیمارستان کمال عدوان را بمباران و پزشکان، پرستاران، کادر درمانی، بیماران و مجروحان را وادار به تخلیه کردند.

وی گفت: به دنبال بمباران و تخلیه اجباری بیمارستان کمال عدوان این بیمارستان به طور کامل از خدمت رسانی خارج شد.

بنابر این گزارش، بر اثر بمباران این بیمارستان از سوی رژیم صهیونیستی شماری از فلسطینیان شهید و مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور


سپاه: رادار کنترل دریایی سلامه و رادار کنترل هوایی آمریکا در غنم عمان منهدم شد


درخواست چین و پاکستان برای آتش‌بس و از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا


پایگاه‌ دشمن در کویت به آتش کشیده شد


حمله غافلگیرانه به مرکز فرماندهی عملیات ویژه دشمن آمریکایی در سوریه