قسام: اتاق فرماندهی رژیم اسرائیل را در غزه منهدم کردیم

پنج‌شنبه 16 آذر 1402
16:16
قسام: اتاق فرماندهی رژیم اسرائیل را در غزه منهدم کردیم گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که اتاق فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را در محور جنوبی شهر غزه هدف قرار داده است.

العالم - فلسطین اشغالی

براساس گزارش "الجزیره"، گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اتاق فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را در محور جنوبی شهر غزه با استفاده از سامانه موشکی کوتاه‌برد «رجوم» هدف قرار داد.

علاوه بر این مبارزان گردان‌های قسام یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال شهر خان‌یونس به وسیله بمب فدایی هدف قرار دادند. همچنین قسام استحکامات ارتش رژیم صهیونیستی در محور شمالی شهر خان‌یونس را با خمپاره سنگین هدف گرفت.

خبرنگار المیادین نیز از کمین مبارزان مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در میدان شهدا در شرق اردوگاه جبالیا خبر داد.

گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) نیز اعلام کرد که تجمع نظامیان صهیونیست در اطراف خیابان شماره ۵ در شرق خان‌یونس را با خمپاره مورد اصابت قرار داده است.

همچنین گردان‌های قدس از درگیری مبارزان این گردان‌ها با پیاده نظام ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک زیتون در شرق غزه و به هلاکت‌رسیدن و زخمی‌شدن تعدادی از نظامیان صهیونیست خبر داد.

گردان‌های ابوعلی مصطفی نیز اعلام کردند که مبارزان این گردان‌ها در شجاعیه و شهرک تفاح در شرق غزه به شدت با نظامیان صهیونیست در گیر شده‌اند و در شرق خان‌یونس نیز به نظامیان دشمن آسیب وارد کرده‌اند.

علاوه بر این گردان‌های مقاومت ملی فلسطین نیز از موشک‌باران «ریعیم» خبر داد و اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها در شرق و شمال خان‌یونس به صورت مستقیم با نظامیان صهیونیست درگیر شده‌اند و به آنان آسیب زده‌اند.

همچنین خبرنگار المیادین گزارش داد که آژیر هشدار در موضع کرم ابوسالم در شرق رفح به صدا درآمده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است


بقائی: دشمنان را به خاطر ترور مقامات کشورمان پاسخگو می‌کنیم