عفو بین‌الملل: وتوی آمریکا غیرقابل دفاع است

شنبه 18 آذر 1402
08:11
عفو بین‌الملل: وتوی آمریکا غیرقابل دفاع است سازمان حقوق بشری عفو بین‌الملل وتوی قطعنامه برقراری آتش‌بس غزه توسط آمریکا را محکوم و اعلام کرد که این اقدام از لحاظ اخلاقی غیرقابل دفاع است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

اگنس کالامارد دبیرکل عفو بین‌الملل بامداد شنبه در بیانیه‌ای در تارنمای این سازمان گفت که آمریکا «بی‌اعتنایی سنگدلانه خود در قبال رنج غیرنظامیان» را نشان داد.

وی افزود: آمریکا به طرز بی‌شرمانه‌ای از وتوی خود استفاده تسلیحاتی کرد و اعتبار و توانایی خود برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی را تضعیف کرد.

کالامارد تاکید کرد که استفاده آمریکا از وتوی خود درباره این قطعنامه «از لحاظ اخلاقی غیرقابل دفاع است.»

قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی در نشست جمعه شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شد که از ۱۵ عضو شورای امنیت ۱۳ عضو رای موافق، یک عضو یعنی ایالات متحده آمریکا رای مخالف و انگلیس دیگر عضو این شورای رای ممتنع دادند.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند


تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه


گفتگوی وزرای خارجه روسیه و چین درباره وضعیت منطقه


قاآنی: اصحاب اپستین منتظر مرصادها و طبس‌ها در منطقه باشند


رایزنی وزرای خارجه قطر و کویت درباره حل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه


️ سفر همزمان زلنسکی و فیدان به دمشق برای برگزاری نشست سه‌جانبه با جولانی


حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی در موج ۹۷


حمله سایبری حنظله به ۲۶ شرکت اسرائیلی به یاد کودکان میناب


پاپ: جهان نباید در برابر خشونت بی‌تفاوت بماند


دستاوردهای مرحله اول موج ۹۶ عملیات علیه دشمن