مسئول صهیونیست خواستار زنده به‌گور کردن اسرای فلسطینی ادعایی شد

يکشنبه 19 آذر 1402
12:18
مسئول صهیونیست خواستار زنده به‌گور کردن اسرای فلسطینی ادعایی شد یکی از مسئولان رژیم اسرائیل خواستار زنده به گور کردن اسرای فلسطینی شد که ارتش رژیم اسرائیل بعد از شکست در حمله به غزه، مدعی شد که آن‌ها عضو حماس بوده‌اند.

العالم - فلسطین اشغالی

بعد از آنکه ارتش رژیم اسرائیل در اقدامی نمایشی که ده‌ها نفر از فلسطینیان غیرنظامی را عریان به عنوان اسرای حماس و مقاومت فلسطین در غزه نشان داد و این اقدام جنجال و شبهات زیادی پیرامون آن ایجاد کرد، یکی از مقامات صهیونیست خواستار نابودی این افراد به اصطلاح اسیر شد.

«آریه کینگ»، معاون شهردار قدس اشغالی طی مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس اسرای فلسطینی را «نازی» خواند و گفت: دفن زنده آن‌ها بهترین کاری است که می‌توان کرد؛ چرا که آن‌ها جز گروهی از مورچه‌ها نیستند (اشاره به نیروهای مقاومت حماس که با تونل‌های کنده شده، عرصه را بر متجاوران تنگ کرده‌اند).

ارتش رژیم اسرائیل طی روزهای اخیر با انتشار تصاویری از ده‌ها فلسطینی مدعی شد که آن‌ها عضو حماس هستند؛ ادعایی که سوژه رسانه‌ها برای تمسخر ارتش صهیونیستی شد.

«عمیخای اِلیاهو»، وزیر میراث فرهنگی رژیم صهیونیستی پیشتر در اظهاراتی گفته بود: استفاده از بمب هسته ای در غزه تنها راه حل ممکن است و جنگ برای آدم ربایان هزینه دارد.

این اظهارات منجر به ایجاد موجی از انتقادها و اعتراض‌ها در داخل و خارج از مرزهای فلسطین اشغالی شد و فلسطینیان آن را دلیلی روشن بر نیات شوم تل‌آویو علیه خود دانستند.

تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد