تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو

شنبه 25 آذر 1402
02:00
تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو
خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه دیشب پس از اعلام کشته شدن 3 نفر از آن‌ها به اشتباه توسط ارتش، مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو تظاهرات کردند و خواستار امضای فوری توافق مبادله اسرا با مقاومت برای بازگرداندن اسرا شدند.

العالم-فلسطین اشغالی

جمعه شب و پس از انتشار خبر کشته‌شدن سه اسیر صهیونیست در غزه توسط نظامیان این رژیم، صدها نفر از جمله خانواده‌های اسرای اسرائیلی در مقابل ساختمان وزارت جنگ این رژیم در تل‌آویو تجمع اعتراضی برپا کردند.

«دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری امروز خود از خودزنی نظامیان این رژیم در منطقه «شجاعیه» غزه خبر داد و گفت آن‌ها به صورت اشتباه، سه اسیر اسرائیلی را به عنوان خطر درنظر گرفته، به سمت آن‌ها آتش گشوده و این افراد را کشتند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «این یک حادثه تراژیک است و ارتش مسئولیت آن را می‌پذیرد. این منطقه‌ای بود که سربازان ما با افراد زیادی از جمله عوامل انتحاری درگیر بودند».

به گارش تایمز اسرائیل، خانواده‌های اسرایی که در تل‌آویو تجمع کرده بودند، انگشت اتهام را به سمت نظامیان رژیم صهیونیستی و کابینه این رژیم گرفتند و شعار می‌دادند:‌ «ما می‌دانیم می‌توانستید آن‌ها را نجات دهید. وقت آن‌ها در حال تمام شدن است. همین حالا آن‌ها را به خانه برگردانید. تا همه گروگان‌ها آزاد نشوند، پیروزی‌ای وجود ندارد».

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند