تظاهرات دختران دانش آموز اهوازی در حمایت از مردم غزه

شنبه 25 آذر 1402
18:13
دختران دانش‌آموز شهر اهواز در جنوب غرب ایران، در همبستگی با مردم فلسطین در نوارغزه، با برگزاری تظاهرات جنایات کم سابقه اشغالگران اسرائیلی را محکوم کردند.

العالم ایران

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، دختران دانش آموز و معلمان زن اهوازی درمقابل جنایات اشغالگران درغزه علیه غیرنظامیان بیگناه، ساکت ننشستند.

مدارس اهواز با حضور معلمان و دانش آموزان تجمع بزرگی در حمایت از مردم مقاوم فلسطین وغزه در برابر حملات هوایی رژیم صهیونیستی و کشتار کودکان بر پا کردند.

یکی از دانش آموزان به العالم گفت: ما به عنوان دانش آموزان دختر اینجا هستیم تا همبستگی و همدردی خود را با دان آموزان دختر، دانشجویان و خواهران خود در غزه اعلام کنیم و اقدام جنایتکارانه رژیم اسرائیل در کشتار کودکان را محکوم نماییم.

دختران دانش آموز همبستگی و همدردی خود را با خواهران دانشجوی فلسطینی خود و سایر مردم مسلمان فلسطین نیز اعلام کردند.

دانش‌آموزان دختر با اعلام همبستگی با فلسطینیان غزه، خشم عمیق خود را از قتل‌عام‌های رژیم اشغالگر در نوار غزه ابراز داشته و اعلام کردند که حملات رژیم صهیونیستی تنها حمله به غزه نیست، بلکه حمله به همه مسلمانان است.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد