صنعا: هدف ائتلاف دریایی، حفاظت از «اسرائیل» است نه ناوبری بین‌المللی

جمعه 1 دی 1402
00:49
صنعا: هدف ائتلاف دریایی، حفاظت از «اسرائیل» است نه ناوبری بین‌المللی عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن گفت: هدف ائتلافی دریایی به رهبری آمریکا، حفاظت از «اسرائیل» است و نه ناوبری بین‌المللی.

العالم-یمن

«محمد علی الحوثی» در گفت‌وگو با المیادین اعلام کرد که ناوبری بین المللی به جز کشتی‌های صهیونیستی یا کشتی‌هایی که به سمت بنادر اشغالی می‌روند، امن است.

وی تصریح کرد: آمریکا حامی کشتار غزه است و هرکس امنیت دریای سرخ را می خواهد، باید جلوی کشتارهای اسرائیل را بگیرد.

عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن خاطرنشان کرد: اگر یمن در معرض تجاوزات آمریکایی یا غیر آمریکایی قرار گیرد، مردم یمن نمی‌توانند دست روی دست بگذارند.

وی تأکید کرد که تشکیل ائتلاف دریایی به رهبری آمریکا، دریای سرخ را نظامی می کند و ترافیک کشتیرانی بین المللی را تحت تأثیر قرار می دهد.

الحوثی به المیادین گفت که همه گزینه ها برای پاسخ به هرگونه تجاوز احتمالی آمریکا روی میز است.

الحوثی افزود: به عربستان سعودی و امارات توصیه می کنیم که در کنار اسرائیل و در مقابل کسانی که از مردم فلسطین حمایت می کنند، قرار نگیرند. ما نمی‌خواهیم عربستان سعودی در هیچ ائتلافی برای حمایت از «اسرائیل» باشد.

وی گفت: من از هر مسلمانی که دلش از آنچه بر فلسطین می‌گذرد، شکسته است می‌خواهم که دارایی‌های مالی خود را از بانک‌های کشورهای حامی «اسرائیل» خارج کند.

0% ...

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی نسبت به آسیب‌های اقتصادی در جهان هشدار داد


نماینده ایران در ژنو: ایران به دفاع مشروع از خود تا توقف کامل تجاوز ادامه خواهد داد


انهدام دو فروند موشک agm-158 کروز در آسمان تهران


براری: تا آخرین قطره خونم برای ایران خواهم جنگید/ وطن شرف ماست


پزشکیان: دل‌های مردم آزاده دنیا با صهیونیست‌ها نیست


هشدار کرملین به متجاوزان: درگیری را به دریای خزر نکشانید


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی


رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند