حزب‌الله: جنایت ترور العاروری بدون مجازات نمی‌ماند

چهارشنبه 13 دی 1402
01:44
حزب‌الله: جنایت ترور العاروری بدون مجازات نمی‌ماند

جنبش حزب الله لبنان با اشاره به پاسخ قطعی به ترور شهید العاروری، تأکید کرد که این اقدام حامل پیامهای سیاسی و امنیتی و تحول خطرناکی در مسیر جنگ محور مقاومت با دشمن است.

العالم - لبنان

جنبش حزب الله لبنان در واکنش به ترور صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، تأکید کرد که جنایت ترور این شهید فلسطینی، بی پاسخ نخواهد ماند.

حزب الله با اشاره به اینکه ترور العاروری و همرزمان شهیدش در بیروت را تجاوز خطرناکی به لبنان و حاکمیت این کشور می‌داند، تأکید کرد، این ترور حامل پیامهای سیاسی و امنیتی و تحول خطرناکی در مسیر جنگ محور مقاومت با دشمن است.

منابع خبری شامگاه امروز از وقوع انفجار در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند. خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد که این انفجار ناشی از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی بوده است.

به گزارش منابع لبنانی، پهپاد صهیونیستی، یک دفتر متعلق به حماس را در المشرفیه هدف قرار داد که در پی آن سه نفر شهید و ۱۱ نفر هم زخمی شدند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای، رسما شهادت صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی این جنبش و دو نفر از فرماندهان القسام را در جریان حمله پهپادی صهیونیستها به جنوب لبنان تأیید کرد.

حزب الله هم بار دیگر تأکید کرد که به عهد و پیمان خود پایبند است، انگشتانش روی ماشه است و رزمندگانش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد.

حزب الله با اشاره به اینکه دشمن پس از ۹۰ روز جنایت و کشتار در غزه و خانیونس، این بار به سیاست حذف فیزیکی و ترور مجریان و طراحان عملیات طوفان الاقصی روی آورده است، خاطر نشان کرد: جنایت امروز در تکمیل جنایت ترور سید رضی موسوی (از مستشاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه) است که در جبهه عملیاتی جدیدی رخ داده است.

این جنبش در پایان تصریح کرد، چنین جنایاتی فقط باعث خواهد شد که نیروهای مقاومت در فلسطین، یمن، سوریه، عراق و ایران، ایمان بیشتری به آرمانهای خود پیدا کنند و با قاطعیت بیشتر، به مسیر مقاومت و جهاد ادامه دهند.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد


درگیری شدید نیروهای مسلح یمن با شبه‌نظامیان وابسته به عربستان


حزب الله: هرگز تسلیم نخواهیم شد + فیلم


ایران جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کرد


عراقچی برضرورت توسعه و ارتقای روابط درحوزه‌های اقتصادی و تجاری تهران و دوشنبه تاکید کرد