رهبر یمن: جنایت آمریکا و اسرائیل بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند

پنج‌شنبه 14 دی 1402
22:27
رهبر یمن: جنایت آمریکا و اسرائیل بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند رهبر انقلاب یمن با تأکید بر مجازات آمریکا و اسرائیل، از مردم این کشور خواست که برای حمایت از ملت فلسطین تظاهرات برگزار کنند و در آن مشارکت داشته باشند.

العالم - یمن

سید عبدالـملک بدرالدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، از مردم این کشور خواست که فردا جمعه در تظاهراتهایی که برای حمایت از مردم فلسطین برگزار خواهد شد، شرکت کنند.

الحوثی گریزی هم به جنایت آمریکا در دریای سرخ زد و گفت: آمریکا و اسرائیل، با حمله به نیروی دریای ما در دریای سرخ، حماقت کردند، ولی این حمله جنایتکارانه، بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که با نیروهای یمنی در دریای سرخ درگیر شده و ۱۰ نظامی یمنی را به شهادت رسانده است.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن به دنبال بیانیه سنتکام تاکید کرده بود که آمریکا باید مسئولیت به شهادت رساندن نیروهای دریایی یمن را بپذیرد و اقداماتش مانع نیروهای یمنی برای عمل به وظیفه دینی و اخلاقیشان در قبال فلسطین نخواهد شد.

ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین پیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نخواهد داد.

خبرگزاری رسمی یمن به نقل از رهبر انصارالله گزارش داد، جبهه یمن علیه صهیونیستها، فعال است؛ از موشکهای بالستیک و بالدار گرفته تا پهپاد و اقداماتی که علیه اقتصاد و تجارت دریایی آنان صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه صهیونیستهای آمریکایی از تأثیرات این حملات بر اسرائیل به شدت خشمگین هستند، گفت: خروج میلیونی ملت ما در روز جمعه، در صنعا و سایر استانها، فقط به خاطر وفاداری به خون شهدایی است که در عملیات طوفان الاقصی، در صدر مبارزه مستقیم با دشمن آمریکایی قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه


بررسی تحولات منطقه در تماس تلفنی مکرون و بن‌سلمان


عضو فراکسیون مقاومت: ترامپ به دلیل ارزیابی نادرست از قدرت ایران، در مخمصه افتاده است


حمایت دولت و شورای عالی یمن از عملیات نیروهای مسلح علیه مواضع نظامی عربستان


توافقنامه دفاعی مشترک ترکیه، عربستان و پاکستان در ریاض


حمله گسترده روسیه به ۱۵۵ نقطه استراتژیک اوکراین


درخواست هادی العامری برای تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان


پیام تسلیت عراقچی وزیر امور خارجه، در پی درگذشت ابوالقاسم قاسم‌زاده روزنامه‌نگار پیشکسوت


اجازه ایجاد مسیر دوم را در تنگه هرمز نمی‌دهیم