حماس: آمریکا حامی رژیم صهیونیستی و شریک جنایات آن است

چهارشنبه 20 دی 1402
17:23
حماس:  آمریکا حامی رژیم صهیونیستی و شریک جنایات آن است
«سامی ابوزهری» از رهبران جنبش حماس ، سفر وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه را در راستای حمایت از اشغالگران صهیونیست دانست.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری شهاب، سامی ابوزهری از رهبران حماس گفت : مواضع آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نشان داد که تفاوتی میان مواضع قبلی او وجود ندارد و حرف جدیدی ندارد.

وی افزود: هدف آمریکا کمک به اشغالگران و هشدار درباره حمایت عربی یا اسلامی از شکایت ارائه شده از سوی آفریقای جنوبی به دیوان بین المللی دادگستری علیه جنایات اشغالگران در غزه است.

ابوزهری بیان کرد: آنچه بلینکن درباره هدف قرار گرفتن غیرنظامیان از سوی اشغالگران توجیه می‌کند، بی اساس است. تصاویر و ویدئوهایی که قسام پخش می‌کند ، به خوبی مناطقی را که رزمندگان قسام در آن می‌جنگند، آشکار می‌کند.

وی افزود: آمریکا شریک اشغالگران در کشتار کودکان و غیرنظامیان در غزه و کشتار جمعی است و به دنبال دفاع از خود و اصلاح کردن وجهه اشغالگران است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند