حمدان : حماس از هر تلاشی برای پایان دادن به جنگ در غزه استقبال می کند

چهارشنبه 20 دی 1402
22:13
حمدان : حماس از هر تلاشی برای پایان دادن به جنگ در  غزه استقبال می کند اسامه حمدان از مسئولان جنبش حماس گفت که این جنبش از هر گونه تلاش در حمایت از ملت فلسطین و پایان دادن به تجاوز به باریکه غزه استقبال می کند.

العالم - فلسطین اشغالی

حمدان چهارشنبه شب در نشستی خبری در بیروت پایتخت لبنان گفت : جنایتی نمانده که رژیم اشغالگر در غزه مرتکب نشده باشد. این رژیم به غیرنظامیان و بیمارستان ها حمله کرده و به نبش قبرهای فلسطینی ها اقدام کرده و کودکان را به قتل رسانده و ربوده است.

اسامه حمدان افزود: رژیم اشغالگر به خاطر رشادت و دلاوری ملت و مقاومت فلسطین، از مناطقی در شمال غزه و شهر غزه خارج شده است.

حمدان اظهار داشت : با توجه به وضعیت فاجعه بار غزه،‌ احتمال افزایش تعداد شهدا و مجروحان و آوارگان وجود دارد.

وی تاکید کرد که رژیم اشغالگر طی سه ماه از تجاوز به باریکه غزه، به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است و دولت آمریکا همچنان با عینک اسرائیلی ها به مسائل غزه نگاه می کند و رژیم اشغالگر به متوسل شدن به دروغ استفاده مقاومت از غیرنظامیان برای شانه خالی کردن از جنایت های خود درهدف قرار دادن زنان و کودکان و سالمندان ادامه می دهد.

وی از دادگاه بین المللی کیفری خواست که در برابر فشارهای دولت آمریکا برای ادامه جنگ تسلیم نشود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: خواهان پایان کامل و دائمی جنگ هستیم


موج ۷۰ عملیات وعده صادق ۴؛ صداهای مهیب و آتش در بیش از ۵۵ نقطه اشغالی آمریکایی و صهیونی


قالیباف: سال جدید سال پیروزی ملت ایران و شکست دشمنان است


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با اقدام ایران در تنگه هرمز هیچ ابرقدرتی جرات قلدری ندارد


اقامه نماز عید سعید فطر در مصلای امام خمینی(ره)


عراقچی: آقای استارمر جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید


دست رد ناتو به سینه ترامپ


اجرای «موج ۶۹» عملیات وعده صادق ۴؛ هدف شرکت های پشتیبانی رزمی و راداری رژیم صهیونیستی


اعتراض ملونی به«تفسیرهای ساختگی» از بیانیه اروپا و ژاپن: ماموریت نظامی در تنگه هرمز نداریم


پیام نوروزی پزشکیان: امسال به نوروزی نیاز داریم که وحدت را نشان دهد