شهادت چهار فلسطینی در کرانه باختری

شنبه 23 دی 1402
01:26
شهادت چهار فلسطینی در کرانه باختری

منابع خبری جمعه شب گزارش دادند، چهار فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست شهید شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، در پی نفوذ نیروهای مقاومت فلسطین به شهرک صهیونیستی ادورا در نزدیکی شهر الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری و تبادل آتش با نظامیان صهیونیست، سه فلسطینی شهید شدند.

همچنین خالد احمد زبیدی جوان فلسطینی بر اثر ضرب و شتم وحشیانه نظامیان صهیونیست در روستای زیتا واقع در شمال طولکرم شهید شد.

از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون صدها فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری شهید شدند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

غول های نفتی: بازارهای جهانی انرژی دستخوش تغییرات بی سابقه خواهد شد


پزشکیان: هرگونه مذاکره‌ای با هدف احقاق حقوق ملت و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است


ماموریت دلفین های نیروی دریایی‌ ارتش در تنگه هرمز


سردار شکارچی: ابتکار عمل در دست نیرو‌های مسلح ایران است


سخنگوی ارتش: آتش‌بس را وضعیت جنگی می‌دانیم


پزشکیان: دشمن تلاش دارد جنگ را به عرصه اقتصاد منتقل کند


حاجی‌بابایی: ایران رسماً به چهارمین ابرقدرت جهان تبدیل شده است


سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد