تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو

دوشنبه 2 بهمن 1402
04:35
تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو صهیونیست‌ها یکشنبه‌شب هم به خیابان‌های تل‌آویو آمده و خواستار توقف هر چه زودتر جنگ و آزادی اسرا در غزه شدند.

العالم-فلسطین اشغالی

شهرک‌نشینان دیشب در تل‌آویو علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات برپا کرده و خواستار موافقت او با توافق تبادل اسرا شدند.

معترضان در شعارهای خود، خواستار توقف هر چه زودتر جنگ و آزادی اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین شدند.

در همین رابطه، خبرگزاری فلسطین الیوم خبر داد تظاهرات‌کنندگان خیابان‌های منتهی به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل آویو را مسدود کردند.

منابع عبری زبان گزارش دادند خانواده‌های چهار اسیر صهیونیست در غزه با اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی مقابل وزارت جنگ این رژیم در تل آویو درگیر شدند.

شنبه شب هم هم هزاران نفر از شهرک‌نشینان و خانواده‌های اسرای صهیونیست در تل آویو علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کرده و خواستار برکناری او شدند.

با این وجود، نتانیاهو بدون توجه به خواسته معترضان برای توافق با حماس و تبادل اسرا، خواهان ادامه جنگ و کشتار مردم فلسطین است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در تازه‌ترین اظهارات خود گفت تل‌آویو شرایط حماس برای آزادی زندانیان غزه را رد می‌کند و جنگ را در همه محورهای غزه ادامه خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام دبیرکل حزب الله به فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان


منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم


احضار دادستان، رئیس سازمان بازرسی و وزیر به خاطر اینترنت پرو


پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسید


تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع