درخواست مجدد وزیر کابینه رژیم صهیونیستی برای حمله اتمی به غزه

چهارشنبه 4 بهمن 1402
16:45
درخواست مجدد وزیر کابینه رژیم صهیونیستی برای حمله اتمی به غزه امیخای الیاهو وزیر میراث فرهنگی رژیم صهیونیستی بار دیگر خواستار حمله اتمی به باریکه غزه شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش روزنامه هاآرتس امروز چهارشنبه، الیاهو طی سفری به شهر الخلیل واقع در کرانه باختری مجددا بر موضع خود درخصوص حمله اتمی به باریکه غزه تاکید کرد.

به نوشته منبع یاد شده، وی ادعا کرده است که دیوان بین المللی دادگستری که به اتهام نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه رسیدگی می کند، از مواضع او آگاه است.

گفتنی است که آفریقای جنوبی هنگام شکایت از رژیم صهیونیستی به اتهام نسل کشی در غزه، صحبت های الیاهو درخصوص حمله هسته ای به غزه را نیز ذکر کرده بود.

این فرد اولین بار موضع بی شرمانه خود را در نوامبر سال میلادی گذشته مطرح کرد که واکنش های بین المللی تندی را برانگیخت.

گفتنی است که دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه از ۱۱ ژانویه رسیدگی به اتهام «نسل‌کشی» در غزه را آغاز کرد و برای نخستین بار رژیم صهیونیستی در این دادگاه محاکمه شد. آفریقای جنوبی ۲۹ دسامبر گذشته با ارائه دادخواستی به دادگاه لاهه، خواهان فوریت در رسیدگی به اتهام نسل‌کشی در غزه شد. در این دادخواست دلایل قوی درباره نسل‌کشی فلسطینی‌ها در نوار غزه به‌ دست رژیم صهیونیستی به دادگاه لاهه ارائه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران