واکنش منفعلانه وزیر دفاع بایدن به حمله به نیروهای آمریکا در اردن

دوشنبه 9 بهمن 1402
00:16
واکنش منفعلانه وزیر دفاع بایدن به حمله به نیروهای آمریکا در اردن 

وزیر دفاع آمریکا شامگاه یکشنبه گفت که در زمان و مکان مناسب به حمله به نیروهای آمریکایی در اردن پاسخ می‌دهیم.

العالم - آمریکا

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا شامگاه یکشنبه گفت که در زمان و مکان مناسب حمله به نیروهای آمریکایی در اردن را پاسخ خواهیم داد.

وی در ادامه سخنانش مدعی شد: «گروه‌های مسلحی که ایران از آنها حمایت می‌کند مسئول حملات مداوم به نیروهای آمریکایی هستند».

وزیر دفاع آمریکا اضافه کرد: «تمام اقدامات ضروری برای حمایت از آمریکا، نیروها و منافعمان را اتخاذ خواهیم کرد».

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.

سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) یکشنبه شب در بیانیه‌ای تایید کرد که در حمله یک فروند پهپاد به پایگاهی در شمال شرقی اردن، سه نظامی کشته و ۲۵ پرسنل این کشور زخمی شدند.

سی‌ان‌ان نوشت‌ که مشخص نیست که چرا پدافند هوایی در رهگیری پهپاد شکست خورده است. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تلاش کرد حمله به نیروهای آمریکایی را به گروه‌های تحت حمایت ایران نسبت دهد، اما اذعان کرده که واشنگتن هنوز در حال گردآوری اطلاعات در خصوص این حمله است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود


سپاه: موج ۶۵ با به کارگیری سامانه های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار، اجرا شد


جنگنده اف-۳۵ آمریکا توسط پدافند هوایی ایران هدف‌ قرار گرفت + فیلم


اعلام زمان تشییع پیکر سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات


پیکر شهید لاریجانی و فرزندش در حرم حضرت معصومه آرام گرفت


عراقچی: در صورت تکرار حمله به زیرساخت‌های ایران دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت


بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه