حمله حزب الله به دو پایگاه رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی

سه شنبه 10 بهمن 1402
16:23
حمله حزب الله به دو پایگاه رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی در حالی که منابع رسانه‌ای از تیراندازی به پایگاه «برکه ریشا» ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خبر دادند، حزب الله اعلام کرد که پایگاه «حدب یارین» اشغالگران را هدف حمله موشکی قرار داده است.

العالم - لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، مقاومت اسلامی حزب الله لبنان یا صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که یکی از پایگاه‌های رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داده است.

حزب الله در این بیانیه اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلاور و شریف آن، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۱:۳۵ دقیقه قبل ازظهر امروز تجمع نظامیان صهیونیست را در پایگاه «حدب یارین» با سلاح مناسب موشکی و به صورت مستقیم هدف قرار داد.

خبرنگار المیادین هم در جنوب لبنان اعلام کرد که پایگاه برکه ریشا ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی هم هدف تیراندازی مستقیم از جنوب لبنان قرار گرفته است. خبرنگار افزود که این تیراندازی حدود یک ساعت به صورت مستمر ادامه داشته است.

ارتش رژیم اشغالگر هم در پاسخ، اطراف شهرک‌های یارین، الجبین و طیرحرفا در جنوب لبنان را هدف آتش توپخانه قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند


آکسفام نسبت به فروپاشی توافق آتش‌بس در غزه هشدار داد


ارتش اشغالگر هلاکت یک نظامی صهیونیست و زخمی شدن چند تن دیگر در لبنان را تایید کرد


بولتون: ایران هنوز هم معتقد است که آمریکا شیطان بزرگ است


بن‌گویر، آمریکا را تهدید کرد: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید


قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران


هاکابی علیه ترامپ؛ رژیم اسرائیل چگونه روی دست آمریکا ماند؟


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه