امدادگران پس از عقب نشینی تانک‌های اسرائیلی با صدها خانه سوخته مواجه شدند

پنج‌شنبه 12 بهمن 1402
17:49
خبرنگار شبکه خبری العالم در دیر البلح گزارش داد که تجاوزات رژیم صهیونیستی با توجه به افزایش تعداد شهدا در مناطق مختلف باریکه غزه در شمال، مرکز و جنوب روندی فزاینده به خود می‌گیرد.

العالم - فلسطین اشغالی

اسراء البحیصی خبرنگار العالم در دیرالبلح واقع در باریکه غزه گزارش داد: «طی ساعات گذشته در دیرالبلح چندین قتل‌عام انجام شد و منزل متعلق به خانواده البحیصی هدف قرار گرفت. همچنین یک امدادگر از این خانواده هنگام کمک‌رسانی با پیکر فرزند خردسال خود در میان شهدا مواجه شد.»

خبرنگار العالم توضیح داد که بمباران منطقه بریج و مغازی، درگیری در مناطق شرقی اردوگاه بریج و مغازی بین نیروهای مقاومت و نظامیان اشغالگر و همچنین بمباران اردوگاه نصیرات، منجر به شهادت حداقل 42 شهروند طی ساعات گذشته شد.

وی ادامه داد: «در خان‌یونس 12 نفر از جمله یک پزشک بیمارستان امل به شهادت رسیدند و بیش از 18 شهید پس از عقب‌نشینی تانک‌های اسرائیلی از منطقه الظهره توسط امدادگران به بیمارستان ناصر منتقل شدند.»

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: باید هزینهٔ جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید


یادداشت تحلیلی| ایران وآمریکا؛ از مدیریت بحران تا مهندسی تفاهم


اژه‌ای:گرانی‌ها باید برطرف شود


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب


بقائی: آتش‌بس در لبنان جزو هرگونه تفاهم برای پایان جنگ است


تثبیت معادله بازدارندگی جدید با قدرت موشکی ایران؛ پهپاد آمریکایی در تیررس پدافند ما + فیلم


معاریو: جنگ با لبنان هزینه سنگینی دارد


ببینید|غریب‌آبادی: حق حاکمیت بر تنگه هرمز فقط با ایران و عمان است


۲۷ شهید و زخمی در یکی از حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تلفات جدید ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان؛ یک کشته و ۳ زخمی در عملیات پهپادی حزب‌الله