بازداشت 7 جاسوس موساد در ترکیه

جمعه 13 بهمن 1402
14:40
بازداشت 7 جاسوس موساد در ترکیه دستگاه اطلاعاتی ترکیه هفت متهم به فروش اطلاعات به دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» را بازداشت کرد.

العالم - ترکیه

بنابر گزارش خبرگزاری ترکیه، منابع امنیتی ترکیه اعلام کردند دستگاه اطلاعاتی این کشور، از تلاش موساد برای دستیابی به معلوماتی درباره اهداف مشخصی از طریق مزدورانش اطلاع پیدا کرده است.

این منابع اعلام کردند تحقیقات نشان داد دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی «موساد» اقدام به جمع آوری اطلاعات درباره رزومه افراد و کسب اطلاعات دیگر در این باره، مستندسازی با استفاده از عکسبرداری و ضبط ویدئو، رصد و همچنین نصب موقعیت یاب برای اهدافش از طریق مزدورانش کرده است.

تحقیقات دادستانی استانبول نشان می دهد که ۹ نفر متهم به فروش اطلاعات به دست آمده از طریق محققان ویژه به موساد هستند.

براساس این تحقیقات، شماری از نیروهای دستگاه اطلاعات نظامی و مبارزه با تروریسم اداره کل امنیت استانبول، عملیات امنیتی همزمانی را در استان های استانبول و ازمیر انجام دادند که منجر به بازداشت هفت متهم شد و مشخص گردید که دو نفر دیگر نیز قبلا برای تحقیقات درباره این پرونده بازداشت شده اند.

به گزارش ایرنا، دستگاه اطلاعاتی ترکیه در دسامبر سال ۲۰۲۲ نیز عملیات ویژه ای را علیه جاسوسان موساد انجام داد که منجر به بازداشت ۶۸ تن شد.

0% ...

آخرین اخبار

اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت


بقائی: حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی نقض فاحش حقوق بشر است


حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا