صعود اردن به نیمه نهایی با شکست تاجیکستان

جمعه 13 بهمن 1402
18:03
صعود اردن به نیمه نهایی با شکست تاجیکستان اردن با شکست تاجیکستان به‌عنوان اولین تیم به جمع چهار تیم پایانی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ صعود کرد.

العالم - آسیا

تیم‌های ملی فوتبال تاجیکستان و اردن از ساعت 15 امروز (جمعه) در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا 2023 و در ورزشگاه احمد بن علی الریان به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان حسین عموته با نتیجه یک بر صفر پیروز شدند.

تک گل این دیدار را وحدت هنانوف مدافع تاجیکستان در دقیقه 66 به اشتباه وارد دروازه خودی کرد تا تاجیک‌های دوست‌داشتنی فرصت حضور در مرحله نیمه نهایی را از دست بدهند.

قضاوت این مسابقه بر عهده فو مینگ از چین بود که به سالم العجالین، رجائی عاید و اولوان بازیکنان اردن و شوکوروف از تاجیکستان کارت زرد نشان داد. گفتنی است اردن بعد از دریافت کارتی که داشت از بازی بعدی تیمش در مرحله نیمه نهایی محروم شد.

اردن پس از صعود به نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا در روز سه‌شنبه 17 بهمن ماه سال جاری به مصاف برنده استرالیا و کره جنوبی خواهد رفت. بازی مذکور هم در ورزشگاه احمدبن علی برگزار خواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: خواهان پایان کامل و دائمی جنگ هستیم


موج ۷۰ عملیات وعده صادق ۴؛ صداهای مهیب و آتش در بیش از ۵۵ نقطه اشغالی آمریکایی و صهیونی


قالیباف: سال جدید سال پیروزی ملت ایران و شکست دشمنان است


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با اقدام ایران در تنگه هرمز هیچ ابرقدرتی جرات قلدری ندارد


اقامه نماز عید سعید فطر در مصلای امام خمینی(ره)


عراقچی: آقای استارمر جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید


دست رد ناتو به سینه ترامپ


اجرای «موج ۶۹» عملیات وعده صادق ۴؛ هدف شرکت های پشتیبانی رزمی و راداری رژیم صهیونیستی


اعتراض ملونی به«تفسیرهای ساختگی» از بیانیه اروپا و ژاپن: ماموریت نظامی در تنگه هرمز نداریم


پیام نوروزی پزشکیان: امسال به نوروزی نیاز داریم که وحدت را نشان دهد