رسانه عبری از طرح ارتش اشغالگر برای تخلیه رفح خبر داد

يکشنبه 22 بهمن 1402
09:13
رسانه عبری از طرح ارتش اشغالگر برای تخلیه رفح خبر داد تلویزیون عبری فاش کرد که ارتش اشغالگر از دو هفته پیش آماده چراغ سبز برای حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه است و طبق طرح نظامی، غیرنظامیان باید از این شهر تخلیه شوند.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، کانال "۱۲" تلویزیون عبری، عصر دیروز اعلام کرد که طرح حمله به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه آماده است و ارتش اشغالگر منتظر چراغ سبز از جانب سطوح سیاسی است.

این منبع افزود: این طرح همچنین شامل تخلیه غیرنظامیان از رفح است و ارتش اشغالگر از حدود دو هفته پیش منتظر چراغ سبز برای انجام این عملیات نظامی است.

بر اساس این گزارش، طرح حمله شامل اقدام برای تخلیه آوارگان به مناطقی در جنوب رود غزه و به منطقه ساحلی جنوب غزه و نه شمال است.

در همین حال، منابعی در تل‌آویو هدف از این مانورها درباره رفح را فشار به "یحیی السنوار" رهبر حماس در نوار غزه جهت امتیازدهی عنوان کردند.

همزمان با خیز رژیم اشغالگر برای یورش نظامی به رفح، عربستان سعودی، امارات، قطر، کویت، اردن و شورای همکاری خلیج‌فارس به این رژیم درباره این طرح هشدار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم


مجلس در پی سازوکار قانونی برای تأمین امنیت تنگه هرمز


بانوی دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان


نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد