سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از جنگ غزه برای شهرک‌سازی در قدس

دوشنبه 23 بهمن 1402
18:58
سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از جنگ غزه برای شهرک‌سازی در قدس رژیم اشغالگر از سرگرم شدن فلسطین و جهان به جنگ غزه و پیامدهای آن، برای اجرای طرح و برنامه های شهرک سازی با سرعت هرچه بیشتر استفاده می کند و از ابتدای تجاوزگری به غزه تاکنون چهار طرح شوم خود را در بخش هایی از قدس اشغالی اجرا کرده است.

العالم-فلسطین اشغالی

روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشت: رژیم اسرائیل در تلاش است یک مجموعه شهرک با گنجایش 650 واحد مسکونی به نام «توفی راحیل» در چند متری منازل ام طوبا در جنوب شرقی قدس اشغالی احداث کند.

این روزنامه افزود: تنها دو روز بعد از عملیات توفان الاقصی کمیته شهرک سازی در قدس اشغالی طرح توسعه شهرک سازی از طریق ایجاد شهرک یهودی جدید به نام «کدمات تسیون» در منطقه راس العمود را تصویب کرد.

این روزنامه خاطرنشان کرد که این تنها ابتدای کار بود و از ابتدای طوفان الاقصی تاکنون «اسرائیل» تمام توان خود را برای پیشبرد طرح های شهرک سازی در مناطق فلسطینی به کار گرفته است.

به نوشته این روزنامه، وزارت دادگستری «اسرائیل» طرف اصلی طرح های شهرک سازی است.

این روزنامه خاطرنشان کرد که براساس اسناد موجود از 7 اکتبر تاکنون کمیته های برنامه ریزی ساخت و ساز اسرائیل 17 طرح تفصیلی شهرک سازی در قدس اشغالی با گنجایش 8434 واحد مسکونی را ارائه کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود


حماده: نتانیاهو رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


فعالان ناوگان صمود از شکنجه خود توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند +فیلم 


دیدار مجدد وزیر کشور پاکستان با عراقچی