یک منبع فلسطینی در رام‌الله: حماس با تشکیل دولت تکنوکرات موافقت کرد

سه شنبه 24 بهمن 1402
21:06
یک منبع فلسطینی در رام‌الله: حماس با تشکیل دولت تکنوکرات موافقت کرد یک منبع فلسطینی در رام الله روز سه شنبه به اسکای نیوز عربی گفت که قطر موافقت جنبش حماس برای تشکیل یک دولت تکنوکرات را به تشکیلات خودگردان ابلاغ کرد که ماموریت آن بازسازی غزه و بازگرداندن امنیت به آن پس از جنگ است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گفته این منبع، حماس برای ریاست این دولت یا وزیران آن شرطی نگذاشته است.

به گزارش خبرگزاری سما، دوحه همچنین اعلام کرد که پذیرش اولیه حماس را برای ورود به سازمان آزادی‌بخش فلسطین، مشروط بدین امر است که به یک افق سیاسی روشن و تشکیل کشور فلسطین طبق مرزهای تعیین شده در قرارداد سال 1967 منجر شود.

این تحولات پس از بازگشت محمود عباس و تعدادی از مقامات فلسطینی از دوحه در سحرگاه روز سه شنبه و پس از یک سفر سه روزه صورت گرفت.

این منبع توافق بر سر سند «اصول عربی» با راهبری و پیگیری عربستان سعودی را تأیید کرد که این امر از سوی فلسطینی ها و اعراب به ریاض تفویض شده است.

سند اصول عربی شامل 3 بند است:

اول: توقف جنگ در غزه و ایجاد افق سیاسی برای راه حل دو دولتی.

دوم: بازسازی غزه پس از جنگ از طریق یک دولت تکنوکرات که این مرحله را رهبری می کند.

سوم: پیگیری وضعیت داخلی فلسطین، تکمیل مصالحه و ورود حماس به سازمان آزادی‌بخش فلسطین در چارچوب یک دیدگاه فلسطینی-عربی.

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور