گزارش العالم از جزئیات حملات اخیر ارتش اشغالگر به جنوب لبنان+ویدئو

چهارشنبه 25 بهمن 1402
19:31
خبرنگار العالم در جنوب لبنان گفت: رژیم اشغالگر عملیاتی علیه مواضع لبنانی را آغاز کرد و توپخانه ارتش اشغالگر مناطقی را در جنوب لبنان هدف قرار داد. این حملات ناشی از ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از نفوذ مبارزان مقاومت به داخل مواضعش در فلسطین اشغالی است، آنطور که ادعا می‌کند.

العالم - لبنان

حسین عزالدین خبرنگار العالم در لبنان از سه حمله هوایی به اقلیم التفاح، دو حمله هوایی به منطقه نبطیه و یک حمله هوایی به روستای شابیه و یک حمله هوایی به روستای الصوانه خبر داد.

وی افزود که در این حملات یک نفر در منطقه نبطیه به شهادت رسیده و 9 نفر مجروح شدند و سه نفر در الصوانه به شهادت رسیدند که شامل یک زن و دو پسرش بودند و دو نفر زخمی شدند.

خبرنگار العالم تاکید کرد که این حملات در نتیجه ترس و هراس رژیم اسرائیل به دنبال حمله امروز مقاومت به مقر فرماندهی منطقه شمال در صفد است که منجر به کشته و زخمی شدن نظامیان اشغالگر اسرائیلی شد.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد


درگیری شدید نیروهای مسلح یمن با شبه‌نظامیان وابسته به عربستان


حزب الله: هرگز تسلیم نخواهیم شد + فیلم


ایران جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کرد


عراقچی برضرورت توسعه و ارتقای روابط درحوزه‌های اقتصادی و تجاری تهران و دوشنبه تاکید کرد