گزارش العالم از پشت پرده حملات صهیونیست ها به آنروا

پنج‌شنبه 26 بهمن 1402
12:28
صدها شهرک نشین افراطی به همراهی معاون شهردار قدس اشغالی تظاهراتی در مجاورت مقر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) برپا کردند و با شعار «قدس، غزه نیست»، خواستار بسته شدن مقر اصلی این سازمان در محله شیخ جراح شدند.

العالم _ فلسطین

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در قدس اشغالی، شهرک نشینان افراطی صهیونیست که کنترل مراکز تصمیم گیری در رژیم اشغالگر اسرائیل را در دست دارند، با برپایی تظاهرات و محاصره مقر آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در محله شیخ جراح در قدس اشغالی، خواستار بسته شدن قطعی آن شدند.

محمد علیان مدیرکل اردوگاه های فلسطینی به خبرنگار العالم گفت: تحرکات ضد آنروا، چیز جدیدی نیست بلکه اشغالگران و آمریکایی ها از قدیم به دنبال پایان دادن به کار آنروا بودند، نهاد بین المللی که تامین نیازهای اولیه و غذای 6 میلیون پناهنده فلسطینی را برعهده دارد.

وی گفت: تحرکات صهیونیست ها تلاشی است برای خلاصی از مشکل پناهندگان، لغو حق بازگشت و پایان دادن به همه مسایل مربوط به بازگشت فلسطینیان است.
امجد شهاب، از تحلیلگران سیاسی نیز به خبرنگار العالم گفت: ما در مرحله اجرای وعده های انتخاباتی اشغالگران و پایان دادن به قضیه فلسطین هستیم. آنروا نماد حق بازگشت فلسطینیان و همچنین نماد نکبت (تاسیس رژیم صهیونیستی) است، بنابراین آنها می خواهند این حق را لغو و طرح آواره کردن فلسطینی ها را اجرایی کنند.

مقر اصلی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در قدس اشغالی صدها کارمند بین المللی و همچنین از عرب ها و فلسطینی ها دارد، پس از این که کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) با اکثریت آرا به بستن مقر آن رأی داد، همواره از طرف گروه های افراطی صهیونیست و شهرک نشینان با تهدید مواجه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.