تماس تلفنی طولانی بایدن و نتانیاهو با موضوع تحولات غزه

جمعه 27 بهمن 1402
09:43
تماس تلفنی طولانی بایدن و نتانیاهو با موضوع تحولات غزه رسانه ها بامداد جمعه از گفت وگوی تلفنی 40 دقیقه‌ای بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و جو بایدن رئیس آمریکا درباره تحولات غزه خبر دادند.

العالم - آمریکا

رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با بنیامین نتانیاهو تلفنی گفت وگو کرده است.

در این گفت وگو موضوعاتی مانند مبادله اسرا، کمک‌های بشردوستانه به غزه و عملیات احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح بررسی شده است.

بر اساس این گزارش، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در جلسه کابینه جنگ شرکت داشت به دنبال تماس تلفنی بایدن، جلسه را ترک کرد. این گفت وگو حدود ۴۰ دقیقه طول کشیده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از کاخ سفید اعلام کرد که بایدن در این تماس تلفنی ضمن بررسی وضعیت رفح با نتانیاهو، بر پایبندی خود بر ادامه تلاش جهت آزادی تمامی اسرا در غزه در اسرع وقت تاکید کرد.

جزئیات بیشتری از این گفت وگوی تلفنی گزارش نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه


عارف: ایران همیشه خانه امن بانوان ورزشکار ایرانی است


دفاع علمای اهل سنت ترکمن‌صحرا از ایستادگی ایران در برابر جبهه کفر


رسانه صهیونیستی: ایران ۸۵۰ موشک شلیک کرد/ پرتاب ۴۰۰ موشک خوشه ای از آغاز جنگ


وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مورد هدف قرار گرفت


اجرای موج 64 عملیات وعده صادق 4؛ زندگی در پناهگاه، حال و روز این روزهای صهیونیست ها


آتش‌سوزی در یک پالایشگاه کویت


بدون ایران، جام جهانی دیگر نماد دوستی و صلح نخواهد بود


پوتین شهادت علی لاریجانی را به رهبر جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفت


رسانه صهیونیستی ترامپ را رسوا کرد: حمله به تأسیسات گازی ایران با هماهنگی آمریکا انجام شد


پربیننده ترین خبرها