پیام تهدیدآمیز مصر به رژیم صهیونیستی؛ محتوای آن چیست؟

سه شنبه 1 اسفند 1402
13:32
پیام تهدیدآمیز مصر به رژیم صهیونیستی؛ محتوای آن چیست؟ کانال 14 تلویزیون عبری درباره اسنادی که برای اولین بار توسط ارتش مصر درباره جنگ اکتبر 1973 منتشر شد، این‌گونه گفت: "ارسال پیامی تهدیدآمیز؟ مصر جزئیات جدیدی از جنگ اکتبر ارائه می‌دهد."

العالم- مصر

به گزارش العالم، وب‌سایت کانال now14 اعلام کرد اسناد جدیدی که دست‌نویس فرماندهان ارتش مصر درباره "جنگ یوم کیپور" - نام عبری جنگ 6 اکتبر – است پس از بیش از 50 سال برای اولین بار منتشر شد. انتشار این اسناد در این برهه، با وقایع و تحولات جنگ غزه در پیوند است.

این وب‌سایت به نقل از تلویزیون اسرائیل افزود که انتشار این استاد پس از آن صورت گرفت که ماه گذشته مصر تهدید کرد که توافق عادی‌سازی با اسرائیل را به حال تعلیق درخواهد آورد.

"میشل باکشی" تحلیلگر سیاسی این وب‌سایت اظهار داشت: اسنادی که دست‌نوشته فرماندهان ارتش مصر سامل طرح‌هایی برای آماده‌سازی طرح جنگ و مدیریت آن و نیز شامل برنامه‌ریزی استراتژیک نظامی در مراحل مختلف تا زمان آتش‌بس در ۲۴ اکتبر ۱۹۷۳ است.

طبق این گزارش، همزمانی انتشار این اسناد با جنگ جاری در نوار غزه حامل پیام مهمی است؛ زیرا این انتشار بعد از آن صورت گرفت که مصر ماه گذشته تهدید کرد در صورت حمله ارتش اسرائیل به رفح، قاهره توافق صلح با تل‌آویو را تعلیق می‌کند.

وزارت دفاع مصر در وب‌سایت خود چندین سند نادر درباره جنگ اکتبر ۱۹۷۳ منتشر کرده بود که برخی از آنها درباره رسانه‌های متخصص در امور نظامی صحبت می‌کردند.

این وب‌سایت تأکید کرد که رسانه‌های مصری- به‌ویژه رسانه‌های وابسته به ارتش- نقض مهمی در زمینه آماده‌سازی و برنامه‌ریزی برای جنگ اکتبر ۱۹۷۳ ایفا کردند رویکردی که با وضعیت رسانه‌ها در طول جنگ ژوئم ۱۹۶۷ کاملا متفاوت بود.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد