ترور یکی از اعضای ارشد حزب الله توسط پهپاد «اسرائیل»

دوشنبه 7 اسفند 1402
22:13
ترور یکی از اعضای ارشد حزب الله توسط پهپاد «اسرائیل» پهپادهای تهاجمی اسرائیل با یک فروند موشک یک خودروی سواری را در شهرک المجادل واقع در جنوب لبنان مورد حمله قرار دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” پهپادهای تهاجمی ارتش اسرائیل یک خودروی سواری را در شهرک المجادل واقع در جنوب لبنان مورد حمله قرار دادند.

بر اساس گزارش منابع محلی، در جریان این حمله تروریستی که با شلیک یک فروند موشک انجام گرفت، دو نفر از جمله حسن حسین سلامی، مسئول حزب الله در جبهه الحجیر به شهادت رسیدند.

ارتش رژیم اسرائیل مدعی است که شهید حسن حسین سلامی از اعضای یگان ناصر حزب الله بوده و مسئولیت اجرای عملیات متعدد از جمله حملات موشک های ضد زره به مقر فرماندهی تیپ ۷۶۹ شرقی تابع لشکر ۹۱ الجلیل در شهرک اشغالی کریات شمونه را به عهده داشته است.

ترور فرماندهان و اعضای ارشد حزب الله و دیگر گروه‌های مقاومت از جمله برنامه های اصلی عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در فلسطین، لبنان و سوریه است. در این راستا تاکنون ترورهای متعددی علیه فرماندهان نظامی و سیاسی گروه‌های مقاومت از جمله صالح العاروری، وسام حسن طویل و… انجام شده است که مقاومت به جز چند حمله سنگین راکتی و پهپادی در شمال فلسطین اشغالی، واکنش دیگری نسبت به این ترورها نداشته است.

ترور

0% ...

آخرین اخبار

ابهام در پس اخراج‌های گسترده آمریکا: آیا هوش مصنوعی مقصر است؟


واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ: رئیس جمهور آمریکا مستحق نشان وحشت عالی غیرنظامی است


استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد


سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است


گزارش تلگراف: «حدید-۱۱۰» مرگبارترین پهپاد رادارگریز ایران


کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت