یونیسف: مرگ کودکان در باریکه غزه رو به افزایش است

سه شنبه 15 اسفند 1402
22:05
یونیسف: مرگ کودکان در باریکه غزه رو به افزایش است

صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) هشدار داد که روند مرگ و میر کودکان فلسطینی بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه در نوار غزه بویژه شمال این منطقه رو به افزایش است.

العالم - فلسطین

جیمز الدر، سخنگوی یونیسف امروز سه شنبه در کنفرانسی مطبوعاتی در مقراروپایی سازمان ملل در ژنو گفت: ما شاهد مرگ و میرهایی هستیم که از مدت ها پیش انتظارش را داشتیم و این موارد همچنان افزایش خواهد یافت.

وی افزود که میزان موارد ثبت شده مرگ و میر کودکان زیر پنج سال در شمال نوار غزه بیش از سه برابر نواحی جنوبی این منطقه است.

سخنگوی یونیسف گفت: اگر بحران غذایی وخیم در نوار غزه حل نشود، شاهد انفجار قریب الوقوعی در تعداد مرگ و میر کودکان خواهیم بود.

وی درباره محدودیت‌های اعمال شده برای ورود کمک‌ها به غزه تاکید کرد: حتی ورود کمک‌های ناچیز می‌تواند تفاوت بزرگی در نجات جان انسان‌ها ایجاد کند.

این سخنگو هشدار داد که علاوه بر رنج کشیدن از گرسنگی، خطر شیوع بیماری‌های عفونی در نوار غزه نیز افزایش می‌یابد، زیرا از هر 10 کودک زیر پنج سال 9 نفر - یعنی حدود 220 هزار کودک - در هفته‌های اخیر بیمار شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند


اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4


بی‌توجهی به تخریب میراث‌فرهنگی ایران، بی‌عدالتی علیه بشریت است


اجرای موج سی و نهم عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک یا امیر المومنین ع


وزیر آلمانی از ترس حمله موشکی ایران در اسرائیل به پناهگاه گریخت


پیام تبریک حماس به رهبر انقلاب اسلامی ایران


تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم