اذعان سناتور آمریکایی به ضعف اسراییل در برابر تونل های حماس

دوشنبه 21 اسفند 1402
08:28
اذعان سناتور آمریکایی به ضعف اسراییل در برابر تونل های حماس رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا با اذعان به ضعف نظامی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، تاکید کرد، آنچه برای ارتش اسرائیل با تونل‌های حماس اتفاق افتاد، درسی است که باید از آن آموخت.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از الجزیره، "مارک وارنر" رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا، روز گذشته طی اظهاراتی خاطرنشان کرد: هیچ‌کس متصور نمی‌شود که اسرائیل تنها بتواند ۳۵ درصد از جنگجویان حماس و یک سوم تونل‌های این گروه را نابود کند.

او از ضعف رژیم صهیونیستی در جنگ علیه باریکه غزه انتقاد کرد و گفت: آنچه برای ارتش اسرائیل با تونل‌های حماس در غزه اتفاق افتاد درسی است که باید از آن آموخت.

پیشتر روزنامه عبری "یدیعوت آحارونوت" اعلام کرده بود که ارتش اسرائیل از حجم شبکه تونل‌های در غزه، که ۶۰۰ درصد بیشتر از ارزیابی‌های فرماندهان نظامی این رژیم است، غافلگیر شده است.

ارتش اشغالگر در ۱۷ دسامبر گذشته از شناسایی و کشف تونلی ۴ کیلومتری در شمال باریکه غزه در مجاورت شهرک‌های منطقه اشغالی "غلاف غزه" خبر داده و آن را بزرگ‌ترین دستاورد خود، به رغم گذشت ۶۰ روز از یورش زمینی به این باریکه، اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب